Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Årets kunde: Stor spennvidde blant de nominerte

Tradisjonen tro skal «Årets kunde» kåres på NorgesGruppens og ASKOs kunde- og leverandørsamling i begynnelsen av januar.

ER-AN Veikro ble kåret til Årets kunde i 2016. Her fra prisutdelingen hvor salgsdirektør Karl Wethal t.v. i ASKO Servering overrakte prisen. Fra høyre Jan Johansson, Joakim Fossbakken, Linda Andersen, Hanne Andersen og Erla Eiken Nordvik. Foto: Sjo og FloydDe tre nominerte til denne høythengende prisen er nå klare, og disse er denne gang Hunderfossen familiepark, Lucky Bowl og reiselivsdestinasjonen Hamn i Senja.

I kriteriene for prisen legges det vekt på at de aktuelle kandidatene skal ha utmerket seg på ett eller flere områder når det gjelder god utvikling og vekst, at de er et samlingspunkt i nærområdet og at virksomheten preges av innovasjon. Videre vektlegges det at kandidatene har en høy lojalitet til avtaler, og gode systemer og rutiner for innkjøp.

Aktuelle kandidater til prisen foreslås av de enkelte ASKO-selskapene. På bakgrunn av disse forslagene, plukker en jury ut tre nominerte. Juryen består av ledergruppen i ASKO Servering.

En av de nominerte kåres som vinner på KLD-samlingen.


Det er et omfattende arbeid som ligger bak kåringen av «Årets kunde». I utgangspunktet skal det velges kandidater fra ASKOs mer enn 12 000 kunder. De nominerte som plukkes ut fra denne kundemassen, skal så vurderes av en jury fra ASKO Norges ledergruppe. 

Les intervjuer med årets nominerte:
Hunderfossen familiepark
Bowlingkonseptet Lucky Bowl
Reiselivsdestinasjonen Hamn i Senja