Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

ASKO Rogaland Årets selskap 2017

På nasjonalt salgsmøte for ASKO Servering, ble ASKO ROGALAND kåret til Årets selskap i 2017.

Årlig kåres det ASKO-selskapet som har utmerket seg best på områder som kundeservice og kundeinnsikt. Dette omfatter bl.a. faglig utvikling i eget markedsapparat, måloppnåelse og endringsvilje for å oppnå gode resultater.

I juryens begrunnelse for tildeling av prisen, heter det bl.a.at selskapet viser endringsvilje gjennom å fokusere på salgsprosessen gjennom engasjement, trening og oppfølging. Prioriterte oppgaver løses på en god måte, og selskapet gjør det meget godt i ulike kjede- og leverandøraktiviteter.

Konsernansvarlig for ASKO Servering, André Tangerud, overrakte prisen, og fremhevet i den forbindelse at markedsavdelingen i selskapet utmerker seg gjennom en høy kundeservicegrad. - God dialog med kundene og innsikt i deres behov er en forutsetning for å levere et kvalitetsprodukt. ASKO Rogaland har fokusert sterkt på dette i en tid som har vært krevende for serveringsnæringen i regionen, og resultatene dette har gitt, gjør selskapet til en fortjent vinner av årets pris, fremhevet Tangerud.

Fra venstre konsernansvarlig for ASKO Servering, André Tangerud, som overrakte prisen, Oleiv Nesse, Per Haaland, Daniel Rolfnes, Hilde Øvretveit, Margareth Tveit Lie, Espen Samuelsen og Trygve Liestøl.