Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Besøk oss på SMAK 2017:

Velg og vrak blant KIT-akademiets rikholdige kursmeny og få 20% messe-rabatt!

Tore Trangmyr, markedssjef verdiøkende tjenester hos ASKO Servering og ansvarlig for KIT-akademiet. Foto: Sjo og FloydPå ASKO Serverings stand under SMAK 2017, får du presentert mye matnyttig som angår deg og din virksomhet. Der kan du bl.a. høre mer om KIT-akademiet som er blitt en kjempesuksess! I tillegg får alle som bestiller kurs under messen 20 % rabatt – uansett hvilket kurs du velger.

KIT-akademiet har som mål å heve kompetansen for de som har valgt serveringsbransjen som en spennende, utfordrende og inspirerende arbeidsplass hvor trender og impulser former arbeidsdagen. KIT tilbyr kurs innen mat, drikke, økonomi og trygg mat. Vi har kurs både for deg som er ny i serveringsbransjen og for deg ønsker å bygge videre på eksisterende kunnskap.

Kursene er tilpasset for å gi trygghet og kunnskap om de temaene som betyr noe for deg og din bedrift. Derfor har vi i samarbeid med en rekke kompetente ressurspersoner utviklet et meget bredt og innholdsrikt kurstilbud som bør gi noe til de fleste. La oss fortelle deg mer om dette på SMAK 2017. Og lar du deg friste til å være med på noen av disse kursene, så gir vi deg en hyggelig messerabatt!

Besøk oss på stand E01-07 Vekommen!