Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Her er Community Catering landslaget

Torsdag 27. september ble Norges første kokkelandslag i Community Catering presentert!

Under NM i kokkekunst i Trondheim ble det nye Kokkelandslaget i Community Catering presentert. Her ser du hvem som er med: 

Thomas Ekenes-Fosback, Grilstad Storkjøkken , Oslo 
Inger Renathe Østmo, ISS World Services A/S , Oslo 
Christian Mathiassen, Tomagruppen Rogaland 
Sara Osuma, Hegstad & Blakstad Trondheim
Christopher Jarodd, BREST - bedriftsrestauranter, kantiner og konferansesentra, Oslo 
Anita Stene, Compass Group Norge /Eurest, Oslo

IKA Culinary Olympics, Stuttgart i februar 2020 er lagets første konkurransemål.

Disse kravene ble stilt for å søke seg til landslaget: 

- Ha fagbrev i kokkfaget, institusjons kokkfaget eller i konditorfaget og ha en bred bakgrunn innenfor definisjonen av Community Catering (personalrestaurant, kantine, Institusjon, catering)
- Være forberedt på å bruke mye tid på trening, konkurranse samt utføre gjenytelser til sponsor
- Være en lagspiller og ha uttalt støtte fra din arbeidsgiver
- Tidligere erfaringer fra konkurranse er en fordel men ikke en betingelse