Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Lage ditt eget signaturprodukt- meld deg på kurs hos KIT!

KIT-akademiet tilbyr kurs som gir en grunnleggende forståelse for prosessen til å lykkes med brødbaking.

Kurset er både teoretisk og praktisk, og gir innsikt i de forskjellige trinnene i bakeprosessen; fra hvordan oppskriften bygges opp, helt frem til ferdig stekt produkt, og oppbevaring. Vi vil bl.a. se på egenskapene til forskjellige korn- og meltyper, hvordan du kan smaksette brødene, hva som gjør brødene ekstra saftige og holdbare, samt gjennomgå andre tips og triks du kan dra nytte av.

Mål med kurset:
Forstå hvordan bakeprosess, temperatur og tid påvirker det ferdige resultatet. Kurset vil inspirere deg til å utvikle dine egne oppskrifter, og ditt eget signaturprodukt.


Hvem passer kurset for?
For alle som liker å bake og er glad i nystekte bakervarer. Vi anbefaler alle deltakere å
benytte komfortable sko, samt ha med egen kokkejakke. Jakke og forstykke kan også
lånes på kurset.


Bakgrunn kursholder:
Amund har 30 års erfaring fra bakerfaget, og er utdannet med både svennebrev og
mesterbrev. Han var med på det norske Bakerlandslaget fra 2012 til 2015, og har holdt
flere bakekurs rundt om i Norge. Han har også holdt bakekurs i bl.a. Tyskland, Canada,
Sør-Korea og Malaysia. Amund jobber til daglig som produktutviklingssjef i Norges
største bakerikjede, Bakehuset AS.

Kunne dette vært noe for deg? Meld deg på kurset her!