Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Oktober-fest med mange tilbud!

Denne måneden har vi et bredt utvalg av gode kjøttvarer på tilbud – mange med rabatter på opptil 20 %! Her finner du en mengde gode forslag til smakfulle menyalternativer som passer til en oktober-fest – for eksempel et mangfold av pølsevarianter.

Oktober-fest er en kjent begrep, det oppsto i Tyskland i 1810 – nærmere bestemt i München. Da ble det arrangert en gedigen fest til ære for Bayerns kronprins Ludwig og hans tilkomne, prinsesse Therese. De kongelige inviterte byens befolkning til hesteløp og andre fornøyelser, og selvfølgelig var godt øl en viktig del av det hele. Festen ble så vellykket at det ble en årlig tradisjon. I dag er dette verdens største folkefest.

I forbindelse med festen, brygges for øvrig et eget øl. Det kan vi dessverre ikke tilby deg, men ASKO Servering har en enorm bredde med andre typer spesial-øl som sikkert kan smake. Ønsker du å vite mer om hva vi har å by på innenfor øl, så kan du se vår øl-katalog på askoservering.no.  

Men tilbake til kjøttvarene! Det kan være lønnsomt å se nærmere på de mange tilbudsproduktene vi har i oktober. Bl.a. kan du teste Jæders +Grønt-kjøttbolle som inneholder både kjøtt og grønnsaker. Dette er bærekraftige og sunne produkter som også skårer høyt på god smak!

Og er du på jakt etter spekemat av super kvalitet, så anbefaler vi deg å prøve det Tind har å by på. Sjekk ut disse og de andre produktene på oktober-kampanjen her.