Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

La oss inspirere deg!

Kunnskap gir trygghet, og serveringsbransjen er både utfordrende og spennende. ASKO Servering holder deg oppdatert på hva som skjer i markedet.


SMAK Magasinet

SMAK speiler utviklingen i den norske serveringsbransjen og gir deg relevant stoff om aktuelle trender i markedet, om leverandører, kunder, NorgesGruppen og ASKO Servering. SMAK magasinet er gratis, og du kan bestille et abonnement her, eller besøk oss på smakmagasinet.noKIT-akademiet

KIT hever kompetansen til deg og dine ansatte, og tilbyr kurs innen mat, drikke, økonomi og trygg mat. KIT har kurs for deg som er ny i serveringsbransjen eller som ønsker å bygge videre på eksisterende kunnskap. Se vår kurskalender her.

Følg KIT-akademiet på InstagramFacebook

Hold deg oppdatert på bransjenyheter, produktnyheter, kampanjetilbud, inspirasjon, tips og triks. 

Følg ASKO Servering på facebook

 


ASKO NYTT

Nyhetsbrevet «ASKO NYTT» fra ASKO Servering sendes ut ca 10 ganger i året. Her gir vi deg små og store nyheter – både fra ASKO Servering og serveringsbransjen. Det skjer mye innenfor serveringsmarkedet, og vi jobber i en spennende bransje hvor nye produkter og konsepter stadig lanseres.

Meld deg på nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert.

 

Menyplanleggeren
Menyplanleggeren er et enkelt og tidsbesparende verktøy som hjelper deg å spare tid og få kontroll over kjøkkenøkonomien. Med dette programmet kan du raskt og enkelt beregne dine råvarekostnader. Menyplanleggeren gir deg god oversikt over hvordan du bør prise rettene på menyen, for å få ønsket lønnsomhet. Den gir deg også mulighet til å enkelt ta ut oversikt på næringsinnhold og allergener.